Menuer til små selskaber

Vi beregner altid over 350 gr kød pr person til vores menuer.

Vores menuer er sammensat efter, hvad vi selv ønsker at spise i familiære og særlige øjeblikke i vores liv.

Maden tilberedes på dagen, pakkes i aluminiumsbakker og leveres i termokasser på det tidspunkt, du vælger og er klar til at spise.

Vi ønsker, at gøre det så nemt som muligt, hvor man ikke selv skal varme maden op eller returnere service.

4-17 gæster

Græsk style —220,-

  1. Ægte græsk salat.

  2. Klassisk tzatziki.

  3. Vores brød.

  4. Friskbagt musaka.

  5. Lammekølle med timian sovs.

  6. Ret med bagt grøntsager.

  7. Vores timian kartofler.

Slow cooked—210,-

  1. Coleslaw.

  2. Ceasar salat uden kylling.

  3. Vores brød.

  4. Kalvekød med portvinsovs .

  5. Kylling underlår med bbq.

  6. Mac & Cheese.

  7. Vores lun kartoffelsalat.

Vegetar —180,-

  1. Ægte græsk salat.

  2. Kerner salat med urter.

  3. Klassisk tzatziki.

  4. Vores brød.

  5. Spinat musaka.

  6. Vegetar pasta au gratin.

  7. Bagt grøntsagsret.

Italiensk —200,-

  1. Caprese.

  2. Grøn salat med balsamiko.

  3. Focaccia.

  4. Aubergine parmigiana.

  5. Lasagne.

  6. Kylling cacciatore.

  7. Gnocchi af kartofler.